پرورش بوقلمون

 

طرح پرورش بوقلمون

نخستین بار بوقلمون در مکزیک توسط جهانگردان اروپایی مشاهده شد. آن ها این پرنده را با خود به اروپا بردند. پس از آن در ایتالیا، فرانسه و انگلستان بوقلمون پرورش داده شد. با کشف آمریکا مهاجران به خوبی با این پرنده و مزه آن آشنایی داشتند بنابراین به سرعت پرورش و مصرف بوقلمون در آمریکا گسترش یافت به طوری که هم اکنون ایالات متحده و اتحادیه اروپا به ترتیب اولین و دومین تولیدکننده و نیز مصرف کننده گوشت بوقلمون در دنیا هستند.

صادرات انواع کالا و خدمات فنی و مهندسی و خطوط تولید کارخانه

شرکت مهندسی و مشاور ندای سبز حسن قاسمی با بیش از 10 سال تجربه در زمینه بازرگانی و تامین ماشین آلات صنعتی، به عنوان یکی از پیشروان صنعت طیور و بازرگانی شناخته می شود

 

 

مدیریت صادرات مشاوره مدیریت مشاوره بازرگانی

مشاوره در زمینه بازاریابی و فروش ماشین آلات صنعتی، مشاوره در زمینه حمل و نقل و همچنین مشاوره در زمینه تأمین مواد اولیه و قطعات یدکی می باشد. در کل، شرکت ما با تمرکز بر کیفیت و رضایت مشتری، آماده ارائه خدمات بهترین کیفیت در زمینه بازرگانی و تامین ماشین آلات صنعتی است.

 

جوجه کشی

 

جوجه کشی صنعتی روشی است که در آن دما، رطوبت و سایر شرایط محیطی برای گرم نگه داشتن تخم مرغ‌های نطفه‌دار تا زمانی که آماده‌ی خارج شدن شوند، فراهم می‌شود. در این روش، دیگری نیازی به نشستن مرغ بر روی تخم‌مرغ‌ها نیست، بلکه تمامی شرایط به صورت مصنوعی و با کمک دستگاه جوجه‌کشی انجام می‌شود.

در گذشته از روش‌های سنتی‌تر استفاده می‌شد و خبری از دستگاه‌های جوجه‌کشی صنعتی نبود. مثلا مصریان باستان و چینی‌ها اتاق‌هایی را با آتش گرم می‌کردند و آن را به محیطی برای جوجه‌کشی تبدیل می‌نمودند. در این روش خدمه‌ها تخم‌‌مرغ‌ها را در فواصل زمانی معین می‌چرخاندند تا از توزیع یکنواخت گرما اطمینان حاصل نمایند. با اختراع چراغ نفتی کمی متد به روزتر شد و برای گرم کردن هوا یا آب در نزدیکی تخم‌ها از چراغ نفتی استفاده شد.

امروزه دستگاه‌های جوجه‌کشی صنعتی مدرنی بدین منظور طراحی شده‌اند که به نوعی انقلابی در پرورش طیور محسوب می‌شوند. دستگاه‌های جوجه‌کشی امروزی با برق کار می‌کنند و به جوجه‌ها اجازه می‌دهند که بدون نیاز به نشستن مرغ بر روی آن‌ها از تخم بیرون آیند.