پرورش بوقلمون

 

طرح پرورش بوقلمون

نخستین بار بوقلمون در مکزیک توسط جهانگردان اروپایی مشاهده شد. آن ها این پرنده را با خود به اروپا بردند. پس از آن در ایتالیا، فرانسه و انگلستان بوقلمون پرورش داده شد. با کشف آمریکا مهاجران به خوبی با این پرنده و مزه آن آشنایی داشتند بنابراین به سرعت پرورش و مصرف بوقلمون در آمریکا گسترش یافت به طوری که هم اکنون ایالات متحده و اتحادیه اروپا به ترتیب اولین و دومین تولیدکننده و نیز مصرف کننده گوشت بوقلمون در دنیا هستند.

صادرات انواع کالا و خدمات فنی و مهندسی و خطوط تولید کارخانه

شرکت مهندسی و مشاور ندای سبز حسن قاسمی با بیش از 10 سال تجربه در زمینه بازرگانی و تامین ماشین آلات صنعتی، به عنوان یکی از پیشروان صنعت طیور و بازرگانی شناخته می شود

 

 

مدیریت صادرات مشاوره مدیریت مشاوره بازرگانی

مشاوره در زمینه بازاریابی و فروش ماشین آلات صنعتی، مشاوره در زمینه حمل و نقل و همچنین مشاوره در زمینه تأمین مواد اولیه و قطعات یدکی می باشد. در کل، شرکت ما با تمرکز بر کیفیت و رضایت مشتری، آماده ارائه خدمات بهترین کیفیت در زمینه بازرگانی و تامین ماشین آلات صنعتی است.

 

سردخانه

سردخانه مرغ و طیور، صنعتی است که با هدف ایجاد فضایی مناسب برای نگهداری و حفظ کیفیت گوشت مرغ و طیور انجام می‌شود. ما با بهره‌گیری از دانش فنی و تجربه کارشناسان ماهر، طرحی را طراحی و اجرا می‌کنیم که علاوه بر رعایت استانداردهای بهداشتی و ایمنی، بهینه‌سازی مصرف انرژی و کاهش هزینه‌های عملیاتی را نیز در نظر دارد.

مرغ اولین بار حدود ۲۰۰۰ سال پیش در آسیای شرقی اهلی شد تا گوشت آن به عنوان منبع غذایی استفاده شود. با گذشت زمان و رشد جمعیت، پرورش مرغ به یک حرفه تخصصی تبدیل شد.

امروزه تامین گوشت سفید بهداشتی نیازمند پروسه‌ای است که شامل نگهداری صحیح، تغذیه مقوی و نظارت بر رشد مرغ باشد. اما فقط این کافی نیست. باید از گوشت مرغ بعد از ذبح نیز محافظت کرد تا از تاثیر میکروارگانیسم‌های فاسدکننده جلوگیری شود.

گوشت مرغ در یخچال حداکثر یک هفته قابل نگهداری است. اما با استفاده از سردخانه مرغ و طیور، می‌توان گوشت را با حفظ کیفیت و جلوگیری از فاسد شدن، بین ۸ تا ۱۲ ماه نگه داشت. سردخانه مرغ و طیور، راهکاری عالی برای حفظ سلامت و تازگی گوشت مرغ است

فعالیت انبارداری و سردخانه از ضروریات اولیه در توسعه اقتصادی هر کشوری است. به طوری که امکانات این فعالیت را میتوان از جمله امکانات زیربنایی کشور در نظر گرفت. گسترش کارخانجات و تولید مواد غذایی خام و فرآوری شده، عدم تطابق زمانی و مکانی مصرف و تولید داخلی کاالها، نداشتن انطباق زمان ورود کاالهای وارداتی و زمان مصرف آنها )گندم، روغن(، تأمین ذخیره نیازهای استراتژیک کشور، لزوم نگهداری بخشی از مواد و کاالهای مورد نیاز برای فرآیند خط تولید واحدهای اقتصادی، ویژگیهای نظام مبادالت داخلی و خارجی و ... از جمله عواملی هستند که لزوم فعالیت انبارداری و سردخانه و اهمیت نسبی آن را در نظام عملکرد اقتصاد کشور نشان میدهد