پرورش بوقلمون

 

طرح پرورش بوقلمون

نخستین بار بوقلمون در مکزیک توسط جهانگردان اروپایی مشاهده شد. آن ها این پرنده را با خود به اروپا بردند. پس از آن در ایتالیا، فرانسه و انگلستان بوقلمون پرورش داده شد. با کشف آمریکا مهاجران به خوبی با این پرنده و مزه آن آشنایی داشتند بنابراین به سرعت پرورش و مصرف بوقلمون در آمریکا گسترش یافت به طوری که هم اکنون ایالات متحده و اتحادیه اروپا به ترتیب اولین و دومین تولیدکننده و نیز مصرف کننده گوشت بوقلمون در دنیا هستند.

صادرات انواع کالا و خدمات فنی و مهندسی و خطوط تولید کارخانه

شرکت مهندسی و مشاور ندای سبز حسن قاسمی با بیش از 10 سال تجربه در زمینه بازرگانی و تامین ماشین آلات صنعتی، به عنوان یکی از پیشروان صنعت طیور و بازرگانی شناخته می شود

 

 

مدیریت صادرات مشاوره مدیریت مشاوره بازرگانی

مشاوره در زمینه بازاریابی و فروش ماشین آلات صنعتی، مشاوره در زمینه حمل و نقل و همچنین مشاوره در زمینه تأمین مواد اولیه و قطعات یدکی می باشد. در کل، شرکت ما با تمرکز بر کیفیت و رضایت مشتری، آماده ارائه خدمات بهترین کیفیت در زمینه بازرگانی و تامین ماشین آلات صنعتی است.

 

خوراک بوقلمون

جوجه ها، نیمچه ها و بوقلمون های مولد برای رشد و تولید و هر گونه فعالیت دیگر، نیاز به مواد غذایی دارند. دان بوقلمون عموماً باید شامل ترکیبات اصلی و مهمی برای حیات تمامی اعضاء زنده باشد. این مواد عبارت است از: پروتئین ها، هیدرات کربن (یا قند ها)، چربی ها، مواد معدنی، ویتامین ها ، اسید های آمینه و آب. این ترکیبات مغذی به طور طبیعی در مواد غذایی مختلفی موجود بوده و همه با هم غذای بوقلمون را ساخته و در خلال عمل هضم آزاد می شوند.

 

دان بوقلمون در زمان جوجه کشی

دان بوقلمون های ماده قبل از شروع تخمگذاری و نرهای بالغ در زمان جفتگیری باید بدون تغییر های شوک آور و به طور کامل در اختیار پرنده قرارگیرد. هرگونه استرس غذایی می تواند میزان نطفه داری و جوجه درآوری بوقلمون ها را کاهش دهد و باعث اختلال در روند جوجه کشی بوقلمون شود. استفاده از محلول های مولتی ویتامین و ویتامین های AD3E در آب آشامیدنی بوقلمون در میزان هچ تاثیر بسیار مثبتی دارد.

وجود پروتئین در غذای بوقلمون

پروتئین مجموعه های مرکب و درشت ملکول ها یا پلیمر اسید آمینه است که با اتصالات پپتیدی به یکدیگر متصل اند.ارزش یک پروتئین در تغذیه به آرایش اسیدهای آمینه موجود در آن بستگی دارد . بدن حیوان قادر به ساختن تعدادی از اسیدهای آمینه نیست به این گروه ها اسید آمینه ضروری که شامل: فنیل آلانین، ایزولوسین، لیزین، لوسین، میتیونین، ترئونین، والین، تریپتوفان، آرژنین، گلایسین می باشد و اسید آمینه های که بدن قادر به تولید آن ها است را اسید آمینه غیرضروری که شامل: سیستین، تایروزین، اسیدگلوتامیک، اورنتین، آلانین، اسید آسپارتیک، سیترولین است که ارزش بیولوژیکی هر پروتئین وابسته به میزان اسید های آمینه ضروری آن می باشد.

کمبود شدید اسید های آمینه در جیره از جهتی می تواند سبب کاهش مصرف خوراک گردد زیرا از سنتز پروتئین که می تواند سبب افزایش مصرف خوراک گردد می کاهد. احتمالاً تاثیر اولیه عدم تعادل اسید های آمینه، بر روی مصرف خوراک می باشد و این کاهش مصرف خوراک است که سبب کاه ش رشد می گردد. تحقیقات اخیر نشان داده پرندگانی که با جیره های حاوی انرژی یکسان و سطوح پروتئین بیش از مقدار توصیه شده تغذیه شده اند مصرف خوراکی یکسانی دارند.