پرورش بوقلمون

 

طرح پرورش بوقلمون

نخستین بار بوقلمون در مکزیک توسط جهانگردان اروپایی مشاهده شد. آن ها این پرنده را با خود به اروپا بردند. پس از آن در ایتالیا، فرانسه و انگلستان بوقلمون پرورش داده شد. با کشف آمریکا مهاجران به خوبی با این پرنده و مزه آن آشنایی داشتند بنابراین به سرعت پرورش و مصرف بوقلمون در آمریکا گسترش یافت به طوری که هم اکنون ایالات متحده و اتحادیه اروپا به ترتیب اولین و دومین تولیدکننده و نیز مصرف کننده گوشت بوقلمون در دنیا هستند.

صادرات انواع کالا و خدمات فنی و مهندسی و خطوط تولید کارخانه

شرکت مهندسی و مشاور ندای سبز حسن قاسمی با بیش از 10 سال تجربه در زمینه بازرگانی و تامین ماشین آلات صنعتی، به عنوان یکی از پیشروان صنعت طیور و بازرگانی شناخته می شود

 

 

مدیریت صادرات مشاوره مدیریت مشاوره بازرگانی

مشاوره در زمینه بازاریابی و فروش ماشین آلات صنعتی، مشاوره در زمینه حمل و نقل و همچنین مشاوره در زمینه تأمین مواد اولیه و قطعات یدکی می باشد. در کل، شرکت ما با تمرکز بر کیفیت و رضایت مشتری، آماده ارائه خدمات بهترین کیفیت در زمینه بازرگانی و تامین ماشین آلات صنعتی است.

 

کشتارگاه بوقلمون

معرفی طرح

در طرح توجیهی کشتارگاه صنعتی بوقلمون گزارش مطالعات امکان‌سنجی کشتار، فرآوری و بسته‌بندی بوقلمون از منظر بازار، فنی، مالی و اقتصادی با استفاده از نرم افزار کامفار بررسی شده است. این مطالعات در قالب متدلوژی مطالعات امکان‌سنجی تهیه گردیده است و مطابق متدولوژی فوق ابتدا محصول مورد مطالعه به طور دقیق معرفی شده و سپس بررسی‌های لازم از منظر بازار آن صورت خواهد گرفت.

هرمحصول‌ویژگی‌هاومشخصات‌خاصی‌داردکه‌پیش‌از‌هرگونه‌بررسی‌فنی‌و‌مالی‌لازم‌است‌این‌خصوصیات‌به‌درستی‌شناخته‌شود.شناخت‌صحیح‌مشخصات‌وانواع‌مختلف‌محصول‌بدون‌تردید‌راهنمای‌مناسبی‌جهت‌تصمیم‌گیری‌های‌لازم‌در‌انتخاب‌روش‌تولید‌وعملیات تولیدومحاسبات بعدی خواهدبود.

در این ارتباط یکی از روش‌های موثر به کارگیری استانداردهای مدون بین‌المللی و جهانی هر یک از محصولات است. علاوه بر این جهت بررسی بازار لازم است شماره‌ تعرفه‌ گمرکی محصولات نیز مشخص گردد تا از روند واردات و صادرات و مقررات آن نیز شناخت لازم بدست آید و در ادامه مطالعات فنی در خصوص چگونگی تولید و امکانات سخت و نرم افزاری مورد نیاز نیز شناسایی شده و در نهایت ظرفیت‌های اقتصادی و حجم سرمایه‌گذاری مورد نیاز برای اجرای طرح برآورد و ارائه خواهد شد تا با استفاده از آن سرمایه‌گذاران و علاقه مندان محترم بتوانند کلیه اطلاعات مورد نیاز را کسب و در جهت انجام سرمایه‌گذاری اقتصادی با دید باز و مسیر شفاف اقدام نمایند. امید است این مطالعات، کمکی هر چند کوچک در راستای توسعه صنعتی کشورمان بعمل بیاورد.

کشتارگاه

در طرح توجیهی کشتارگاه صنعتی بوقلمون کشتارگاه به عنوان یک مجموعه کاملا اقتصادی مستقل اقدام به خرید دام نموده و پس از ذبح و اعمال فرآیندهایی بر روی گوشت و آلایشات، اقدام به فروش محصولات خود می‌ نماید. بررسی اقتصادی در مورد کشتارگاه صنعتی اهمیت بیشتری نسبت به سایر صنایع دارد،جوان بودن صنعت و کم بودن اطلاعات فنی موجب ناشناخته بودن آن گردیده و همواره تصور می‌شده که واحد کشتارگاهی اقتصادی نخواهد بود، که دلیل آن عدم وجود سیستم بهره برداری متناسب با ویژگیهای صنعت و توجه نکردن به صنایع جنبی

کشتارگاه از عوامل این موضع می‌ باشد.

ازبین موادپروتئینی‌پرورش‌بوقلمون‌صنعتی‌به‌علت‌قابلیت‌پرورش‌متراکم‌و‌میزان‌رشد بالا به همراه ضریب تبدیل غذایی مناسب جایگاه خاصی دارد . که در این بین در سال‌های اخیر پرورش بوقلمون‌های صنعتی به دنبال بهبود پتانسیل‌های رشد این پرنده از طریق بهگزینی ژنتیکی پیشرفت بسیاری داشته است.

به علت عملکرد برتر پرورش بوقلمون صنعتی در مقایسه با سایر پرندگان صنعتی نظیر مرغ گوشتی که از قابلیت وزن‌گیری بیشتر در سنین بالا و ضریب تبدیل کمتر و از طرفی مزایای فراوان گوشت آن که پائین بودن چربی و کلسترول، مقادیر فراوان املاح معدنی و اسید آمینه‌ها و ویتامین‌های ضروری نظیر گروه B برخوردار می‌باشد.  در بسیاری از کشورها تولید و همچنین گوشت این پرنده در کنار سایر منابع غذایی حیوانی مصرف قابل توجهی دارد.

اهداف طرح توجیهی کشتارگاه صنعتی بوقلمون

تأمین گوشت ورسانیدن آن و سایرمتفرقات خوراکی به صورت بهداشتی و مطابق با موازین شرع مقدس اسلام به دست مردم.

ایجاد یک مجموعه صنعتی که با بهره دهی کامل که بتواند ادامه کار خود را تضمین کند.

ایجاد یک مجتمع صنعتی که عملاً حلقه مفقودهای در راه رشد دامداری کشور بخصوص مناطق دام­خیز باشد. ایجاد کشتارگاه ها در این مناطق به عنوان عامل مؤثر در حذف واسطه ها و جلوگیری آر ضرر و زیان ناشی از خسارت وارده به دامدار در اثر حمل دام زنده به مراکز جمعیتی دور و کمک شایانی به اقتصاد دامپروری هر منطقه می‌نماید.

اشتغال زایی از طریق ایجاد صنایع پایین دولتی.

رعایت ضوابط بهداشتی منعکس در مراجع ذیربط و استاندارهای موجود.

ایجاد ثبات در بازار مربوطه و گسترش صنایع مرتبط نظیر دامداری، دامپروری و تولید علوفه.

بالا بردن ظرفیت تولید.

تبدیل ضایعات خون، چربی و دیگر ضایعات به فرآورده های قابل مصرف و کاهش آلودگی محیط زیست.

نگهداری گوشت به شیوه مناسب، با بهره گیری از تجهیزات بسته بندی و امکانات سردخانه ای.

تکمیل زنجیره تولید گوشت و رسیدن به خودکفایی.

کشتار متمرکز و به دست آوردن آمار دقیق جهت برنامه ریزیهای آتی.