پرورش بوقلمون

 

طرح پرورش بوقلمون

نخستین بار بوقلمون در مکزیک توسط جهانگردان اروپایی مشاهده شد. آن ها این پرنده را با خود به اروپا بردند. پس از آن در ایتالیا، فرانسه و انگلستان بوقلمون پرورش داده شد. با کشف آمریکا مهاجران به خوبی با این پرنده و مزه آن آشنایی داشتند بنابراین به سرعت پرورش و مصرف بوقلمون در آمریکا گسترش یافت به طوری که هم اکنون ایالات متحده و اتحادیه اروپا به ترتیب اولین و دومین تولیدکننده و نیز مصرف کننده گوشت بوقلمون در دنیا هستند.

صادرات انواع کالا و خدمات فنی و مهندسی و خطوط تولید کارخانه

شرکت مهندسی و مشاور ندای سبز حسن قاسمی با بیش از 10 سال تجربه در زمینه بازرگانی و تامین ماشین آلات صنعتی، به عنوان یکی از پیشروان صنعت طیور و بازرگانی شناخته می شود

 

 

مدیریت صادرات مشاوره مدیریت مشاوره بازرگانی

مشاوره در زمینه بازاریابی و فروش ماشین آلات صنعتی، مشاوره در زمینه حمل و نقل و همچنین مشاوره در زمینه تأمین مواد اولیه و قطعات یدکی می باشد. در کل، شرکت ما با تمرکز بر کیفیت و رضایت مشتری، آماده ارائه خدمات بهترین کیفیت در زمینه بازرگانی و تامین ماشین آلات صنعتی است.

 

پرورش بوقلمون

بوقلمون ها را می‌توان از جمله طیور محبوب و پرطرفدار در بسیاری از کشور های دنیا به حساب آورد. در ایران نیز در بسترهایی نظیر مزرعه و یا سالن های نیمه باز اقدام به نگهداری از این پرنده می‌شود. این پرنده در بسیاری از استان های کشور پرورش داده می‌شود و افراد برای این کار از روش ها و راهکارهای مختلفی استفاده می‌کنند. در این مقاله صفر تا صد پرورش بوقلمون را به شما عزیزان توضیح داده و تمامی مواردی که برای شروع نیاز دارید را مشخص خواهیم کرد.

توجه داشته باشید که قیمت بالای این پرنده در بازار، می‌تواند سبب درآمد و سود بالا برای پرورش دهنده باشد. از این رو بیشتر افرادی که در این زمینه فعالیت می‌کنند، برای کاهش هزینه های اولیه اقدام به پرورش بوقلمون محلی (سنتی) می‌کنند که هزینه اولیه پایینی داشته و می‌تواند در پایان سود خوبی به پرورش دهنده برساند.

پرورش بوقلمون در ایران

جهت پرورش بوقلمون در ایران، فضایی که باید در اختیار جوجه بوقلمون باشد بر اساس سن تعیین می‌گردد. به طور مثال در هفته اول به ازای هر متر مربع باید ۳۰ جوجه داشته باشید. در هفته های دوم تا چهارم نیز برای هر متر مربع باید ۲۰ جوجه قرار دهید. پس از آن برای هفته های ۵ تا ۶ نیز هر متر مربع باید ۱۰ جوجه در اختیار بگیرد.

پس از آن و با گذشت ۷ تا ۸ هفته از بیرون آمدن جوجه ها، در هر متر مربع باید ۸ عدد جوجه داشته باشید. سپس در هفته های نهم تا دوازدهم به ازای هر متر ۵ جوجه و در نهایت در هفته ۱۳ تا ۲۰م نیز باید ۲ تا ۳ عدد جوجه در هر متر مربع جای بگیرند.